Tombo Ngantuk


Tombo ngantuk…….
Ora kabeh sifat setan kuwi elek, sifat2 sing becik keno dituladhani :

1. Tuyul : Senajan isih cilik tapi wis pinter golek duit.

2. Kuntilanak : Susah lan seneng tetep ngguyu ngekek.

3. Pocong : Senajan akeh klambi model anyar, tapi tetep sederhana, ora gelem ganti model sing reno2.

4. Nyai Roro Kidul : Senajan ayu lan panggone ono ing segoro, tapi gak tau ngagem bikini, agemane tetep rapi, amargo tansah njogo etika lan kehormatan.

5. Suster ngesot: masio seksi tapi ga gelem mlaku koyo model, milih ngesot terus

6. Si manis jembatan ancol – banyak hotel dan penginapan tapi karena kesederhanaannya lebih memilih tinggal di jembatan

7. Hantu jeruk purut – meski banyak buah impor, tetapi tetap memilih jeruk lokal

8. Genderuwo : Iki lelembut sing paling istimewa. Senajan gak tau adus, gak tau sikatan, ambune penguk, rambute awut-2an tur kemproh tapi telaten moco tulisanku iki nganti rampung… 😜😜😀😃😃